OM TORGHUSET

Torghuset i Smålandsstenar ritades av Bo Mattsson, Flensborns arkitektfirma i Huskvarna, och det första spadtaget till huset togs 1988. Huset är en populär samlingsplats där det händer något varje dag. Allt från bio och konserter till föreläsningar och bröllopsfester. Här är det dans för yngre och äldre, föreningsmöten av alla de slag, bio samt små och stora arrangemang med allt från lokala förmågor till världsartister.

På Torghuset tar vi väl hand om dig och dina önskemål när det gäller att arrangera konferenser, föreläsningar, möten, studiecirklar och föreningsmöten, konserter, fester eller vad det nu må vara. Vi ställer upp med lokaler, personal, den nödvändiga tekniken och så hjälper vi dig självklart också med maten. Allt för att du ska få ett lyckat arrangemang!

Barnkalas, träff med tjejgänget, konferens eller kick-off med jobbet. Inget evenemang är för stort eller för litet för Torghuset i Smålandsstenar.

Vi finns här för dig och dina idéer!

 

Turistinformation
Sommartid (juni-augusti) har vi även Turistinformation i Torghuset. Men även när den är stängd för säsongen så kan vi hjälpa till med information, kartor och material om vår bygd. Kom in till oss och bläddra bland det material vi har i våra informationshyllor!

 

DET HÄR ÄR TORGHUSET

STIFTELSEN

Torghuset ägs och förvaltas av en kommunal stiftelse, Stiftelsen Torghuset. Stiftelsen har en styrelse som sitter till och med 2018.

Ylva Samuelsson, ordförande
Stellan Paulsson, vice ordförande
Eva Rehn, ledamot
Eva Frycklund, ledamot
Jonas Andréasson, ledamot
Arnold Andersson, ledamot
Inger Bloch, ledamot
Lars Jäderström, ersättare
Rune Johansson, ersättare
Karl-Olof Gustafsson, ersättare
Malin Hermansson, ersättare
Lisa Friman, ersättare
Per-Gunnar Risberg, ersättare
Stefan Kjellström, ersättare

 

TEAMET

Vi är ett starkt team som driver det dagliga arbetet med vårt Torghus. Vi finns på plats för att träffa folk, vi tar emot förfrågningar och gör upplägg för konferenser och möten åt alla er som vill vara i huset. Vi driver bion med flera föreställningar varje vecka och många roliga biokoncept som återkommer. 

En viktig del av jobbet är också att planera för framtiden och skapa nya förutsättningar för er att använda och besöka Torghuset. Hör av dig om du har idéer du vill prata om.

Kontakta oss gärna

FOLKET

Alla ni som bor i vår region är en stor del av att skapa Torghuset. Det finns här för att alla invånare i vår kommun skall kunna använda det som en tillgång och skapa sina egna möten och arrangemang. Dessutom är det öppet för alla som vill att besöka med bio, föreläsningar och events. 

Människorna som fyller huset med aktivitet tillsammans är den viktigaste delen av Torghuset i Smålandsstenar!

Välkommen hit!