Boka konferens

I Torghuset finns lokaler för allt från små till stora sällskap. Vi har sex olika lokaler till din tjänst: Stora salen, Sågen, Textilen, Kvarnen, Torpet och Bion som är perfekt som hörsal. Det finns också utmärkta möjligheter att nyttja Torghusets fina foajé för din konferens.

Vi hjälper till med allt du kan tänkas behöva - mat, fika och alla teknikaliteter såsom projektor och dator.

För föreläsningar/konferenser kan vi ta emot 250 personer samtidigt. I bion finns plats för 110 personer och för sittande matgäster är maxantalet 225 personer.

Vi skräddarsyr er konferens efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

 

Hyr lokal

Priser och förslag

Konferenspriser

Tillgång till projektor finns i alla rum. Frukost, lunch och eftermiddagsfika går att beställa för 205 kr/pp Frukt o godis ingår vid heldag.

Priser:
Stora Salen, 225 p: 5000 kr
Biografen, 110 p: 3000 kr
Textilen, 30 p: 1500 kr
Sågen, 30 p: 1500 kr
Kvarnen, 30 p: 1500 kr
Torpet, 12 p: 1000 kr
Foajén, 60 p: 2000 kr

Priser exklusive moms.

Fest våning 1

Upp till 225 personer. Lokaler som ingår är Stora Salen, köket och foajé.

Pris:
5 000 kr.

Vid fler än 100 p tillkommer 50 kr/pp. Maxtak 10 000 kr. Högsta rekommenderat antal 200 p.

Projektor och 1 mikrofon ingår i priset. För ytterligare teknik kontakta oss så hjälper vi dig.

Priser inklusive moms.

Fest våning 2

Upp till 70 personer. Lokaler som ingår är Sågen, Textilen, Kvarnen, Torpet, kök och foajé.

Pris: 3 500 kr.                                                

Vid fler än 70 p tillkommer 50 kr/pp. Maxtak 5 000 kr. 

Projektor ingår i priset. För ytterligare teknik kontakta oss så hjälper vi dig.

Priser inklusive moms.

Kalasdax

Nu kan alla barn och ungdomar ha sina kalas i Torghuset och fira med popcorn och film i biosalongen tillsammans med kompisarna! Bjud in till kalas (max 20 barn) och ni får tillgång till lokal där ni kan duka fram ert medhavda fika. En stund senare öppnar biosalongen och alla barn får popcorn och Festis att avnjuta till filmen.

Pris: 1200 kronor.
Tid: Fredagar kl 15.00-17.30.

Blir ni fler än 20 barn tillkommer 20 kronor per barn i kostnad.

Observera att ni tar med den DVD-film ni vill se och vi kör den via bioprojektorn med bioljudet. Vi har ett lager med DVD-filmer som ni också kan välja om ni önskar det.

Priser inklusive moms.

Möten

Många av våra gäster kommer tillbaka med jämna mellanrum. Till exempel har vi Rotary i huset när de har sina möten varje vecka. Torghusets olika lokaler är perfekta för lunchmöten, föreningsträffar, styrelsemöten med mera. Mat och teknisk utrustning kan vi hjälpa er med.

Föreningar med säte i Gislaveds kommun samt studieförbund kan ansöka om att bli nolltaxade hos kommunen. Då betalar man bara 10% av hyreskostnaden och kommunen står för resterande. (Kök ingår inte i nolltaxa.) Godkända verksamheter är möten och studiecirklar.

Kontakta oss så skapar vi ett upplägg som passar er tillsammans. 

BioKonferens

Du vet väl att du kan förena nytta med nöje på Torghuset? Boka konferens hos oss, käka en bit mat och avsluta med en stunds avkoppling i vår fina biosalong! Vi skräddarsyr din dag efter dina önskemål.

Landeryds Mekaniska Verkstad

Vi ville hitta på något kul inför semestern med våra anställda så vi kontaktade Torghuset. Vi valde att käka lunch tillsammans innan vi slog oss ner i biosalongen för att kolla på premiären av senaste Spider Man-filmen. Torghuset fixade en kanondag för oss med god mat och en rolig upplevelse. Vi tyckte alla att det var lite extra roligt att det bara var vi i biosalongen!

Andreas Ivarsson