Välkommen till ditt nya vardagsrum!

Torghuset i Smålandsstenar hänger nu på succékonceptet JUKEBOXBIO. Scala Biografen i Båstad var först i landet med att införa det nya sättet att gå på bio i dessa tider och därefter har flera biografer gjort samma sak, nu gör även vi det.

Ta med familjen, dina nära vänner eller kanske några arbetskamrater och boka en alldeles egen biovisning. Ni får gott om utrymme i biografen. Välj bland flera av vinterns och vårens populära filmer. Drama, action, komedi, thrillers och barnfilm står på vår meny (för mer information om filmerna se här nedan).

Fast pris för upp till 10 personer. Dricka och popcorn ingår till alla.

Planen är att arrangera JUKEBOXBIO på onsdagar kl. 19.00 samt söndagar kl. 15.00 och 19.00. Men vi är givetvis även öppna för visning andra dagar om ni hellre önskar det. Boka via info@torghuset.se eller 0371-310 50.

Medarrangör:

 

Biomeny

Just Mercy

En sann historia om den unge advokaten Bryan Stevenson och hans kamp för jämställdhet i rättssystemet. I rollerna Jamie Foxx, Brie Larson, Michael B. Jordan.

Drama. 137 min. Från 11 år.

The Peanut Butter Falcon

En ung man med Downs syndrom rymmer för att försöka förverkliga sin dröm om att bli en professionell brottare. I rollerna Zack Gottsagen, Dakota Johnson, Shia LaBeouf.

Drama. 93 min. Från 11 år.

Min pappa Marianne

En varm feelgood-berättelse om modet att vara sig själv och lyckan över att bli älskad för den man är. I rollerna Rolf Lassgård, Lena Endre, Hedda Stiernstedt.

Drama. 110 min. Barntillåten.

Dark Waters

En chockerande och heroisk berättelse om en advokat som genom att avslöja en mörk miljöskandal dold av ett av världens största kemiföretag, riskerar sin karriär, sin hälsa och familj. I rollerna Mark Ruffalo, Anne Hathaway, Kevin Crowley.

Drama. 126 min. Från 11 år.

Richard Jewell

Världen lärde känna Richard Jewell som säkerhetsvakten som hittade en bomb i en park vid Atlanta-incidenten 1996. I rollerna Olivia Wilde, Paul Walter Hauser, Sam Rockwell.

Drama. 131 min. Från 11 år.

Bloodshot

Vin Diesel spelar soldaten Ray Garrison som nyligen dödats i strid men fått livet tillbaka – nu som supermänniskan Bloodshot. I rollerna Guy Pearce, Vin Diesel.

Action. 109 min. Från 15 år.

Catwalk

Glada Hudik-filmen om Emma som drömmer att bli fotomodell! 

Dokumentär. 95 min. Barntillåten.

The Gentlemen

Guy Ritchies smarta gangsterkomedi. I rollerna Matthew McConaughey, Colin Farrell, Hugh Grant.

Action, thriller. 113 min. Från 15 år.

Like a Boss

Bästa vännerna Mia och Mel lever perfekta liv med sitt eget kosmetikföretag som de själva byggt från grunden. Tyvärr får de ekonomiska problem och chansen att bli uppköpta av en stor sminkgigant inom sminkindustrin, Claire Luna, är för lockande för att de ska kunna säga nej. I rollerna Tiffany Haddish, Salma Hayek, Rose Byrne. 

Komedi. 83 min. Från 7 år.

The Hunt

Tolv främlingar vaknar upp i en glänta. De vet inte var de är eller hur de kom dit. De vet inte att de har valts ut för ett mycket specifikt syfte. I rollerna Emma Roberts, Hilary Swank, Betty Gilpin.

Thriller, skräck. 89 min. Från 15 år.

The Lodge

Två unga syskon blir insnöade uppe i en avlägsen bergsstuga med sin psykiskt instabila blivande styvmor när pappan behövt åka iväg på jobb. I rollerna Jaeden Martell, Alicia Silverstone, Riley Keough.

Skräck. 108 min. Från 15 år.

Charter

Alice inser att hon kommer att förlora sin pågående vårdnadstvist. Hon beslutar sig för att föra bort sina två barn och ta med dem på en charterresa, som ett sista försök att vinna tillbaka dem. I rollerna Sverrir Gudnason, Eva Melander, And Dahl Torp.

Drama. 94 min. Från 11 år.

The Invisible Man

Fast i ett våldsamt och kontrollerande förhållande med en rik och briljant forskare, flyr Cecilia Kass en mörk natt och håller sig gömd med hjälp av sin syster, deras barndomsvän och hans tonårsdotter. I rollerna Oliver Jackson-Cohen, Elisabeth Moss, Michael Dorman.

Skräck, thriller. 125 min. Från 15 år.

Downton Abbey

Filmen fokuserar på familjen Crawley, ägare till Downton Abbey på den engelska landsbygden i början av 1900-talet. Denna gång blir de överraskade av ett storslaget, kungligt besök och får hantera utmaningarna som kommer med det. I rollerna Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Maggie Smith.

Drama. 122 min. Från 7 år.

Cats

Andrew Lloyd Webbers musikal Cats här i en banbrytande filmatisering med ikonisk musik, fantastiska skådespeare, dansare i världsklass, spektakulära miljöer, otrolig ny teknologi och alla tänkbara dansstilar. I rollerna Judi Dench, Ian McKellen, Idris Elba.

Musikal. 110 min. Från 7 år.

Emma

Jane Austens älskade komedi om att hitta sin jämlike och att förtjäna ett lyckligt slut återskapas i denna nya, läckra filmatisering. I rollerna Mia Goth, Bill Nighy, Josh O´Connor.

Drama, komedi. 124 min. Från 7 år.

Rocketman

Rocketman är en storslagen musikalisk fantasi om den otroliga historien kring Elton Johns genombrottsår. I rollerna Taron Egerton, Jamie Bell, Bryce Dallas Howard.

Musik. 121 min. Från 7 år.

Queen & Slim

På en misslyckad första dejt tillsammans i Ohio blir en svart man och en svart kvinna stoppade för en mindre trafikförseelse. Situationen eskalerar med både plötsliga och tragiska resultat när mannen dödar en polis i självförsvar. I rollerna Jodie Turner-Smith, Daniel Kaluuya, Chloë Sevigny.

Drama. 132 min. Från 15 år.

Waves

Waves utspelar sig mot det livliga landskapet i södra Florida, med en häpnadsväckande ensemble av prisbelönta skådespelare. Filmen följer en afrikansk-amerikansk förortsfamiljs episka, känslomässiga resa - ledd av en välmenande men dominerande pappa – där de upplever kärlek, förlåtelse och att komma varandra närmare efter en förlust. I rollerna Kelvin Harrison Jr, Taylor Russel, Renée Elise Goldsberry.

Drama. 135 min. Från 15 år.

BlacKkKlansman

Från den visionära filmskaparen Spike Lee kommer nu den otroliga men sanna historien om en amerikansk hjälte. I rollerna John David Washington, Topher Grace, Adam Driver.

Drama, komedi. 135 min. Från 11 år.

Förfärliga snömannen

När tonåringen Yi stöter på en ung yeti på taket av sin lägenhetsbyggnad i Shanghai, ger hon och hennes busiga vänner Jin och Peng honom namnet Everest och inleder en episk resa för att återförena den magiska varelsen med sin familj på jordens högsta punkt. Svenska röster Dominique Pålsson Wiklund, Frank Dorsin, Hanna Dorsin.

Barnfilm. 97 min. Från 7 år.

Ella Bella Bingo

Den populära tecknade serien om fantasifulla och påhittiga Ella Bella har blivit biofilm. Svenska röster Benthe Börjesson Liebert, Adil Backman, Hannes Duberg.

Barnfilm. 80 min. Barntillåten.

Sonic the Hedgehog

En äventyrskomedi baserad på de klassiska videospelen från Sega med den kaxiga igelkotten. Svenska röster Christian Hedlund, Peter Eggers, Jonas Kruse.

Barnfilm. 98 min. Från 7 år.

Framåt

Ny film från Disney/Pixar om två bröder som ger sig ut på en spännande resa. Svenska röster Edvin Ryding, Victor Segell, Nina Hjelmkvist.

Barnfilm. 104 min. Från 7 år.