TEATER OBS! Inställt

24-sep

Nu fyller vi Torghuset med skratt. Service i världsklass är en humorföreställning som bjuder på en salig blandning av fritt fabulerande och sanna sanslösheter.

Hatar du när kassörskan leende önskar dig en bra dag, efter att ha skannat in din purjolök och dina frysta torskfiléer? Eller kan du inte få nog av uppmärksamheten från den som betjänar dig? Service i världsklass är en humorföreställning om något vi alla har en relation till – service. Alla har vi gett service någon gång och – framförallt – tagit emot den. 

Kanske är du en av alla dem som rensar avlopp, staplar tonfiskburkar, bleker slingor, byter avgasrör, fixar latte, sandar trottoarer, vaxar bikinilinjer, skurar toaletter, skakar drinkar, hämtar sopor, kör turister, reglar väggar, tvättar rumpor, blåser löv, trimmar skägg, släcker bränder, byter lakan, grillar hamburgare, filar fötter.
Eller så kanske du i alla fall någon gång har ställt dig frågan: vilka är alla de här människorna som dagligen finns där för min skull? Har de ett eget liv efter stängning eller kryper de ihop i en liten låda bakom pantautomaterna? Behöver de äta, dricka och gå på toaletten som alla vi andra?

I Service i världsklass får du bland annat möta en postkassörskezombie, en skjutglad bilskollärare, en lättövertalad torpargumma, en servitris på gränsen till nervsammanbrott och två dödsföraktande flygvärdinnor som tar servicen till en helt ny nivå. I rollerna ser ni Carina Daune och Maria Litorell. 

Carina Daune och Maria Litorell är skådespelare och har arbetat tillsammans i ett flertal produktioner. De har bland annat skrivit och producerat två bejublade humorföresställningar, Life’s a bitch and then you die och En TV-kväll med Fia och Fanny, som spelades på Mosebacke Etablissement under en längre tid. De är nu aktuella med sin nya föreställning Service i världsklass.

Biljettpris ordinarie: Vuxen 200 kr, ungdom 100 kr
Med scenpass: Vuxen 160 kr, ungdom 80 kr
Datum: Torsdagen den 24 september kl. 19.00.
Speltid: 1 timme, ingen paus.

OBS! Evenemanget är inställt.

Vi tar emot max 45 teatergäster. För att det inte ska gå att boka fler än just dessa 45 har vi själva bokat upp resterande platser. Så det är alltså inte fullt bara för att det ser ut så i bokningsvyn. Ni som besöker oss kommer kunna sitta med gott om utrymme till andra gäster. 

 

 

 

Arrangör: Gislaved-Värnamo Teaterförening

Medarrangör: Medborgarskolan