Mingelkväll för både killar & tjejer

19-maj

Nu öppnar vi portarna till Torghuset och bjuder in till mingelkväll för både killar och tjejer – 37 utställare, provsmakning, goodiebag, Marika Carlsson och mycket mycket mer.

Utställarna finns i och utanför huset under mingelkvällen och visar upp sin verksamhet och sina produkter. Det utlovas finfina ERBJUDANDEN och smarriga PROVSMAKNINGAR. Alla besökare får med sig en giveawaykasse hem full med överraskningar.

Bland utställarna finns butiker och företag inom flera olika branscher – kläder, hem och inredning, trädgård, mat, hälsa ... Se vilka som besöker oss här längre ner på sidan.

Entré från 18.00. Marika Carlsson äntrar scenen kl. 20.00.

Biljetterna kostar 320 kr och de kan du köpa här ››

Medarrangör: Medborgarskolan.

 

 

Kvällens utställare:

Sportcentrum
Hälsomixen
Divanti
Weland Design
Smarteyes
Göstas Konditori
Actis Revision & Redovisning
Önska Gislaved
Släthult Kött
Blomstergården
Klädhörnan
Magnussons Herr- & Damkläder
Södra Hestra sparbank
Tilia Trädgård
Burseryds Lantmän
Reftele Lantmän
Mellinus Present
Mjölkbaren
Svenstigs
Mammas i Landeryd
VJ Vilt
Kindbloms Turbutik
Jobbstark
Stark och medveten by Louise Hautamäki
MJ’s More Than Hair
Smålandsstenar hotell- och utbildningscenter
Dalhem Garden
Lonneberg Design
C:2
Gladebo Outdoor
Apoteksgruppen
Klara Karlsson (digitalt skapad konst)
House of Lola med Hår & Harmoni
Tjejjouren Mila
Lions
Svalka Clothing
Skattegårds Keramik

Om Marika:

Marika Carlsson är en smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag. Vid två tillfällen har hon korats till ”Årets kvinnliga stå upp komiker” på Svenska Standupgalan.
Marika såg vi senast i SVT:s program Carina Bergfeldt och Stjärnorna på slottet. Men hon har under årens lopp setts och hörts i massor av sammanhang. Hon har medverkat i Bäst i test, varit programledare för QX-Galan och Melodifestivalen, varit sommarpratare och hörts i det egna radioprogrammet Marika i P4. Hennes kritikerrosade soloshower Jag är Gud och En negers uppväxt har hon turnerat landet runt med och idag går båda showerna att streama på Netflix. Givetvis ses hon ofta på ståuppscenen och dessutom är hon flitigt anlitad som föreläsare och konferencier.

Under kvällen i Torghuset slussar hon oss genom erfarenheter och fördomar, både sina egna och de som hon möter hos andra. Hon tar upp olikheter och skillnader inom allt ifrån kultur, religion, kärlek och etnicitet. Är vi verkligen så öppensinnade som vi tror?

”Ni slipper tråkiga diagram och listor på min föreläsning, allt jag kräver är er fulla uppmärksamhet” säger hon själv.