Metropolitan – Regementets dotter

02-mar

Gaetano Donizettis opera Regementets dotter livesänds från Met i början av mars.

Pretty Yende spelar rollen som Marie och Javier Camarena är Tonio. Tillsammans skapar de här i Regementets dotter en "festföreställning av vokala fyrverkerier", skriver Folkets Hus och Parker. Vidare spelar Maurizio Muraro Sergeant Sulplice och Stephanie Blythe är Markisinnan av Berkenfield. Enrique Mazzola är dirigent.

Regementets dotter är en samproduktion mellan Metropolitan-operan, Royal Opera House i London och Wiener Staatsoper i Wien.

Torghuset visar Regementets dotter lördagen den 2 mars (direktsänt). Enkel pausmeny ingår i biljettpriset och givetvis ser vi till att det blir extra feststämning i huset den här dagen.

Här kan du köpa dina biljetter till Regementets dotter ››

Det är genom Folkets Hus och Parker som Torghusets biograf nu har fått möjligheten att sända sex av de operor som står på Mets repertoar säsongen 2018-2019: Aida (13/10), Flickan från vilda västern (10/11), La traviata (15/12), Carmen (2/2 2019), Regementets dotter (2/3 2019) och Valkyrian (30/3 2019).

Mets direktsändningar på bio har setts av mer än 24 miljoner människor sedan starten 2006. Den nya säsongen når mer än 2 200 biografer i 70 länder på sex kontinenter. I Sverige är det 150 biografer som sänder Mets operor, varav Torghuset är en av dessa. Alla operor är textade på svenska.

Välkomna till Torghuset!

 

Medarrangör: NBV