Metallica: 72 Seasons

13-apr

Vi säger varmt välkomna till en riktig lyssningsfest här i Torghuset för Metallicas nya album. Det blir en kväll med musik, exklusiva intervjuer, musikvideos och överraskningar.

Metallica: 72 Seasons är en global lyssningsfest som äger rum på biografer runt om i hela världen torsdagen den 13 april. Torghuset i Smålandsstenar är en av Folkets hus och parkers biografer i Sverige, där man kan se festen. Dagen efter, alltså den 14 april, släpper bandet sitt nya album – 72 Seasons.

Kvällen bjuder på exklusiva intervjuer med Metallica där bandet gräver i bakgrunden och idéerna till de nya låtarna. Det blir även helt nya musikvideos på bioduken. Metallica har också utlovat några överraskningar som fansen garanterat inte vill missa ...

72 Seasons är Metallicas tolfte studioalbum. Den första singeln Lux Æterna släpptes i november i fjol och hyllades då som ”thundering, breakneck” (Billboard), ”gut-punching” (Rolling Stone) och ”blistering” (USA Today).

Missa inte denna unika kväll här i Torghuset!

Här kan du köpa biljetter »

Hungrig?
Nu finns det möjlighet att beställa baguetter för att avnjuta hos oss innan visningen. Baguetterna tillverkas av Lilla Bagarstugan. Bokning och betalning sker till lillabagarstugan3@gmail.com. Betalning görs i samband med beställning.

 

 

 

Medarrangör: