Sista chansen att se Krister Classon

07-sep

När Krister Classon och hans band gästade oss i höstas med sin Beatleskonsert blev det en stor succé. Nu kommer de till oss en sista gång.

Krister Classon har en fantastisk karriär som artist, skådespelare, regissör, manusförfattare och musiker. Han säger själv att han inget har att ångra och är tacksam för allt och för alla sina framgångar. Som final blir det nu drömkonserter tillsammans med ”Krister Classons Beatles”. En hyllning och tolkning av Krister och hans husgudar The Beatles.

Som åttaåring såg jag The Beatles för första gången i TV. De knockade mig totalt. Sen den dagen har jag drömt om att få hylla mina idoler. Nu knyter jag ihop säcken och det blir en fantastisk final i mitt artistliv, säger Krister Classon.

Turnépremiär för Krister och hans band var det sommaren 2019. Sedan dess har det blivit 53 fullsatta hus och i september 2022 gör de sina sista Beatleshyllningar med final i Fegen. För Kristers del är detta det sista han gör på officiella scener. Så den 7 september blir alltså sista chansen någonsin att se Krister på scenen här i Torghuset ...

Vid förra konserten hos oss i oktober 2021 var publiken lyrisk: "Full pott", "En riktig kanonkväll" och "10 stjärnor av 10 möjliga" lät några publikröster efteråt.

TID: Onsdag 7 september kl. 18.30

MEDVERKANDE: Jens Classon, trummor och sång, Benjamin Önnhed, gitarr och sång, Hans Schakonat, gitarr, sång och munspel, Johan Ljuslin, keyboard, samt Krister Classon, bas. 

LÄNGD: 2,5 timme inkl paus

PRIS: 320 kr

VI BJUDER PÅ FIKA I PAUSEN!

Här kan du köpa biljetter ››

Vill du höra ett smakprov på musiken? 
På vår Facebooksida kan man se ett klipp från konserten i Torghuset i oktober ››

 

 

Medarrangör:

 

06-oktober

SPF-månadsträff 6/10

Andreas Ljung - komiker och underhållare från Skövde kommer till SPFs träff i Torghuset. Anmälan krävs!

12-oktober

SPF Temakväll med mingel 18:30 12/10

Klädhörnan visar höstens dam och herrmode.

22-oktober

Metropolitan – Medea

Äntligen en ny operasäsong på bio! Vi kör igång med liveopera från Metropolitan i New York den 22 oktober och då med Cherubinis mästerverk Medea.

28-oktober

Disco för mellanstadiet

I år blev det inget disco samma dag som Ungdomsfestivalen. Istället välkomnar vi nu åk 4-6 till ett höstdisco fredagen den 28/10.

03-november

SPF-månadsträff 3/11

Lars Davidsson kåserar och visar foton om gamla Smålandsstenar. Anmälan krävs!

05-november

Metropolitan – La Traviata

Verdis La Traviata sägs vara en av världens vackraste operor. Njut av detta vackra kärleksdrama när vi livesänder operan från New York den 5 november.

10-november

Elvis & Janis

Bengt Kyllinges humorkryddade beskrivning av Elvis Presleys liv och Cecilia Kyllinges känsloladdade gestaltning av Janis Joplins livsresa kommer till Torghuset den 10 november.

16-november

SPF Pubkväll 18:00 16/11

Shanahans underhåller med irländsk pubmusik och quiz. Anmälan krävs!

17-november

HUOMENNA MINÄ LÄHDEN – Imorgon reser jag

Välkomna till en oförglömlig teaterkväll på bio när vi den 17 november visar den nyskrivna finska musikalen Huomenna minä lähden – Imorgon reser jag.

08-december

SPF-månadsträff 8/12

Julbord Sven Jarl och SPF-kören medverkar. Dragning på inlämnade motionskort. Anmälan krävs!

14-januari

Metropolitan – Fedora

För första gången på 25 år sätts Giodanos spännande och hjärtskärande opera Fedora upp på Met. Se den live på bioduken i Smålandsstenar den 14 januari.

01-april

Metropolitan – Falstaff

Verdis populära opera Falstaff kommer nu till bioduken. Den 1 april ser du den i Torghuset.

20-maj

Metropolitan – Don Giovanni

Vår svenske operastjärna Peter Mattei gör ännu en gång den fantastiska tolkningen av Don Giovanni på Met. Nu har du chans att se Mozarts mästerverk live på bio här hos oss.

03-juni

Metropolitan – Trollflöjten

Mozarts underbara Trollflöjten är en saga för hela familjen. En färgsprakande uppsättning med fantasifulla kostymer och otrolig scenografi. Se den live på bio i Smålandsstenar den 3 juni.