Krister Classon tolkar The Beatles – succén kommer tillbaka

07-sep

När Krister Classon och hans band gästade oss i höstas med sin Beatleskonsert blev det en stor succé. I september kommer de tillbaka till oss!

Krister Classon har en fantastisk karriär som artist, skådespelare, regissör, manusförfattare och musiker. Han säger själv att han inget har att ångra och är tacksam för allt och för alla sina framgångar. Som final blir det nu drömkonserter tillsammans med ”Krister Classons Beatles”. En hyllning och tolkning av Krister och hans husgudar The Beatles.

Som åttaåring såg jag The Beatles för första gången i TV. De knockade mig totalt. Sen den dagen har jag drömt om att få hylla mina idoler. Nu knyter jag ihop säcken och det blir en fantastisk final i mitt artistliv! Både på skiva och snart på turné igen, säger Krister Classon.

I oktober 2021 gästades Torghuset av gänget med Krister Classon i spetsen. Vilken kväll det blev! "Full pott", "En riktig kanonkväll" och "10 stjärnor av 10 möjliga" lät några publikröster efteråt.

Nu får alla ni som missade den konserten en ny chans (och alla ni som vill se den igen förstås) – onsdagen den 7 september kl. 18.30.

MEDVERKANDE: Jens Classon, trummor och sång, Benjamin Önnhed, gitarr och sång, Hans Schakonat, gitarr och sång, Johan Ljuslin, keyboard, samt Krister Classon, bas. 

LÄNGD: 2,5 timme inkl paus

PRIS: 320 kr

VI BJUDER PÅ FIKA I PAUSEN!

Här kan du köpa biljetter ››

Vill du höra ett smakprov på musiken? 
På vår Facebooksida kan man se ett klipp från konserten i Torghuset i oktober ››

 

 

Medarrangör: