Krister Classon tolkar The Beatles – OBS! INSTÄLLT!

05-apr

Vi måste tyvärr meddela att Krister Classons föreställning där han tolkar The Beatles söndagen den 5 april, har blivit inställd och framflyttad på grund av coronaviruset‼️

Föreställningen kommer istället att äga rum lördagen den 5 september. Samma tid och samma upplägg som det var tänkt nu i april. Utlösta biljetter gäller till septemberföreställningen. Om man inte kan gå den 5 september går det utmärkt att få sina biljetter återlösta. Detta måste dock ske senast den 31 mars.

Sprid gärna denna information! Har ni frågor går det bra att skicka ett SMS till Anette på 076-677 03 62.

----------------------

Krister Classons bejublade föreställning där han hyllar sina stora idoler The Beatles kommer till Torghuset.

OBS! Evenemanget är slutsålt!

”Där står de plötsligt, i farfars och farmors TV. Fyra långhåriga killar i fina kostymer som sjunger fyra låtar jag aldrig hört och aldrig kom att glömma.”

Krister Classon har en lång karriär bakom sig inom underhållningsbranschen – fem år som dansbandsmusiker, tjugo år som komiker i duon Stefan & Krister och tio år som manusförfattare och regissör. Nu får han äntligen genomföra sitt drömprojekt. Tillsammans med fyra musiker hyllar han idolerna med musik, fakta, anekdoter och en del rykten. 

”Detta är det sista jag gör på officiella scener. Jag avslutar alltså med den föreställning jag ville börjat med för 56 år sedan. Säcken är knuten!” 

Välkomna till Torghuset för att få en chans att se denna fantastiska föreställning, söndagen den 5 april kl. 15.00.

MEDVERKANDE: Krister Classon, bas och sång, Jens Classon, trummor och sång, Benjamin Önnhed, gitarr och sång, Hans Schakonat, gitarr och sång, Johan Ljuslin, klaviatur. 

LÄNGD: 2,5 timme inkl paus

PRIS: 300 kr

VI BJUDER PÅ FIKA I PAUSEN!

Köp dina biljetter här ››

 

 

Medarrangör: