Killkväll MAT & BIO

31-mar

Nu kör vi killkväll i Smålandsstenar! Ät gott på Smålandsstenars restauranger och kom sedan till Torghuset för att se filmen Richard Jewell.

Tisdagen den 31 mars kör vi killkväll tillsammans med Jabers Kök, Sabinas Steakhouse och Smålandsstenar hotell & utbildningscenter. Boka bord hos restaurangerna och sitt ner med vännerna och ät och drick gott.

Jabers Kök erbjuder högrevsburgare och ett glas öl eller vin för 149 kr (kaffe och kaka ingår). Restaurangen har öppet från kl. 15.00. Boka bord genom att ringa 0371-320 01.

Sabinas Steakhouse erbjuder schnitzel med klyftpotatis och bearnaisesås och till det en fatöl för 150 kr (självklart går det utmärkt att välja ett alkoholfritt alternativ). Restaurangen har öppet från kl. 17.00. Boka bord genom att ringa 0371-300 21.

Smålandsstenar hotell & utbildningscenter erbjuder räkmacka och en öl för 189 kr (samtliga öl finns som alkoholfria alternativ). Boka bord från kl. 17.00. Boka här »

Efter maten tar ni er till oss i Torghuset. Kl. 19.30 börjar Richard Jewell, i regi av Clint Eastwood, som handlar om säkerhetsvakten som hittade en bomb i en park vid OS i Atlanta 1996. Hans larm räddade oräkneliga människors liv och Richard Jewell utsågs till hjälte. Men kort därefter blir han istället FBI:s huvudmisstänkte för bombningen. Han hängs ut i pressen och i allmänhetens ögon är han gärningsmannen. I rollerna Olivia Wilde, Paul Walter Hauser, Sam Rockwell, Kathy Bates och Jon Hamm med flera.

Köp dina biobiljetter här »

Välkomna till Smålandsstenars restauranger och Torghuset för en härlig kväll tillsammans med killkompisarna!