Elvis: That's the Way It Is

23-aug

Torghuset är en av de biografer som visar den fantastiska konsertfilmen Elvis: That's the Way It Is. Nyrestaurerad och nymixad.

I år skulle Elvis Presley ha fyllt 85 år. Nu firas the King på bio i hela världen med visning av filmen Elvis: That's the Way It Is. Konsertfilmen innehåller hitlåtar vi minns såsom Love Me Tender, Heartbreak Hotel, Blue Suede Shoes, All Shook Up och Suspicious Minds.

I denna massiva Las Vegas-show från 1970 är Elvis i högform. Biopubliken kan förvänta sig mängder av vita overaller och gigantiska polisonger.

Filmen har nypremiär på Folkets Hus och parkers biografer, Torghuset i Smålandsstenar är en av dessa.

Köp biljetter till filmen här »

OBS! Vi tar emot max 40 biogäster vid varje filmvisning, detta med anledning av rådande läge när det gäller Covid-19. För att det inte ska kunna gå att boka fler än just dessa 40 har vi själva bokat upp 70 platser i salongen. Så det är alltså inte fullt i bion bara för att det ser ut så i bokningsvyn. Ni som besöker oss kommer att kunna sitta med gott om utrymme till andra biogäster. Boka och betala dina biljetter som vanligt. Vi har fri placering utifrån Folkhälsomyndighetens krav. Eventuellt kan det alltså vara så att ni får en annan plats än den ni väljer vid bokningen. Biopersonalen finns på plats och hjälper till så att allt ska fungera.

 

 

 

 

Medarrangör: Medborgarskolan