André Rieu: Magical Maastricht

30-aug

Ingen sommar utan valsens konung André Rieu och hans Johann Strauss Orchestra. I år blir det i form av en exklusiv konsertfilm.

I André Rieu: Magical Maastricht firas 15-årsjubiléet av Andrés fantastiska konserter från hemstaden. André Rieu bjuder här på delar ur sina mest spektakulära shower genom åren. Man får också smakprov på den glada atmosfären från hans ikoniska utomhuskonserter i Maastricht. Vi får ta del av en exklusiv intervju med André Rieu från det historiska torget i Maastricht, där han berättar hur livet har förändrats under den globala pandemin och vad det betyder för framtiden. Hur har han hanterat isoleringen som musiker, far och farfar?

Följ med André Rieu, Johann Strauss Orchestra, hans sopraner i världsklass och The Platin Tenors för sommarens mest upplyftande konsertfilm i tryggheten på din lokala bio, tillsammans med dina närmaste.

André Rieu:
”Under drygt tjugo år har mitt liv fyllts av arbete, att mitt livs historia är ungefär densamma som min musikaliska – särskilt eftersom min fru Marjorie har varit så starkt involverad från starten. Mitt liv är helt enkelt musik, musik är vad vi alltid sysslar med, och det blir aldrig tråkigt! Min dröm är att göra klassisk musik tillgänglig för alla. För att uppnå det har jag byggt en egen inspelningsstudio och vi arbetar hårt för att göra nya inspelningar av den klassiska repertoaren. Jag hoppas att jag får många fler år att göra människor glada med min musik!”

Torghuset visar konsertfilmen på bioduken den 30 augusti kl. 14.00.

Här kan du köpa biljetter »

OBS! Vi tar emot max 40 biogäster vid varje filmvisning, detta med anledning av rådande läge när det gäller Covid-19. För att det inte ska kunna gå att boka fler än just dessa 40 har vi själva bokat upp 70 platser i salongen. Så det är alltså inte fullt i bion bara för att det ser ut så i bokningsvyn. Ni som besöker oss kommer att kunna sitta med gott om utrymme till andra biogäster. Boka och betala dina biljetter som vanligt. Vi har fri placering utifrån Folkhälsomyndighetens krav. Eventuellt kan det alltså vara så att ni får en annan plats än den ni väljer vid bokningen. Biopersonalen finns på plats och hjälper till så att allt ska fungera.

 

 

 

 

Medarrangör: