ABBA: The Movie – Fan Event

19-sep

Se hit alla ABBA-fans! Torghuset visar den nyrestaurerade filmen ABBA: The Movie samt ett exklusivt extramaterial på bioduken.

Upplev ett unikt fan-event när ABBA: The Movie kommer tillbaka på bio den 19 september här i Torghuset. Utöver filmen, som hade sin Sverigepremiär den 26 december 1977, innehåller fan-eventet en bakgrund till London-eventet ABBA: Voyage, en titt på ABBA-museet i Stockholm och aldrig tidigare visat material från bakom scenen på 1977-turnén.

Se ABBA: The Movie – Fan Event på bio tisdagen den 19 september kl. 19.00.

Köp biljetter här »

Lasse Hallströms numera klassiska mockumentär filmades under ABBAs turné i Australien 1977 och följer bandet under dess absoluta storhetstid när discomusiken regerade och ABBA var dess kungligheter. Filmen är nyrestaurerad för den stora duken och innehåller exklusivt bakom-scenen material liksom en mängd hits i full längd, som man gärna kan sjunga med i. Dancing Queen, SOS, Name of the Game och Waterloo och många fler.

Radiodiscjockeyn Ashley får i uppdrag att göra en intervju med ABBA under deras turné. Ideligen missar han dem, trots att han förföljer dem från spelning till spelning. Under tiden hinner han intervjua många fans, och även människor som inte är så förtjusta i ABBA. Samma dag som ABBA ska resa hem träffar han av en händelse på gruppen i hotellhissen.