Stötta din biograf

I dessa tider är det mycket som ställs in och stänger ner. Antalet biobesökare sjunker kraftigt och många biografer tvingas stänga. Vi vill göra allt vi kan för att hålla vårt hus och biograf vid liv. Ett första steg i detta är en streamingtjänst med biofilmer som vi nu anslutit oss till och bjuder in er alla våra härliga biobesökare att nappa på. Allt för att ni inte ska glömma bort oss!

Det är Göteborgs Film Festivals streamingtjänst Draken Film det handlar om. De skänker hälften av prenumerationsintäkterna till vår biograf här i Torghuset. Om du startar en prenumeration för 79 kr/månad med koden TORGHUSET går hälften av intäkterna under 6 månader direkt till oss. Prenumerationen har ingen bindningstid och du kan säga upp den precis när du vill.

Är du intresserad? Gå in här och starta din prenumeration: https://www.drakenfilm.se/?promo=TORGHUSET, använd koden TORGHUSET.

Tjänsten har redan flera nya filmer men det kommer så småningom att släppas ännu fler. Porträtt av en kvinna i brand och Jag och min bror är två av alla filmtitlar som finns på Draken Film.

Tack för att du stöttar Torghuset!

/Anette med personal