Inställt och framflyttat

Krister Claessons föreställning i Torghuset den 5/4 är inställd och framflyttad på grund av rådande omständigheter kring coronaviruset. Nytt datum är 5/9, köpta biljetter gäller.

läs mer

Information om nya coronaviruset

Vi följer noggrant och löpande myndigheternas rekommendationer och uppdateringar angående det nya coronaviruset. Torghuset har beslutat att fortsätta att hålla biografen öppen för alla som är friska och därmed försöka ge dig en ljusglimt i dessa tider. Däremot väljer vi att minska antalet föreställningar samt antalet platser inne i biografen för att vi inte ska vara för många.

 

läs mer

Konferenser & möten

I Torghuset finns lokaler för allt från små till stora sällskap. Vi hjälper till med allt du kan tänkas behöva för din konferens eller ditt möte – mat, fika och alla teknikaliteter såsom projektor och dator.

läs mer

Slipp köa i kassan

Bli medlem hos oss och betala dina biljetter direkt. Vi hjälper dig förstås.

Läs mer

Lediga kontor med Smålandsstenars bästa utsikt

Vi har två lediga kontor för uthyrning. Kontakta Anette för mer information!

kontakta oss
Charter Drama Med CHARTER tar Sameblod-regissören, flerfald…
Nästa föreställning:
2020-04-05 kl 19:00
The Peanut Butter Falcon Drama, Komedi, Äventyr Från producenterna b…
Nästa föreställning:
2020-04-06 kl 14:00
Nästa föreställning:
2020-04-13 kl 19:00
The Invisible Man Skräck, Thriller Fast i ett våldsamt och kontrollerande förhål…
Nästa föreställning:
2020-04-09 kl 19:00
The Hunt Skräck, Thriller Tolv främlingar vaknar upp i en glänta. De ve…
Nästa föreställning:
2020-04-17 kl 19:00
Just Mercy Drama I den episka och tankeväckande filmen JUST ME…
Nästa föreställning:
2020-04-20 kl 14:00
Nästa föreställning:
2020-04-26 kl 19:00
Mr. Jones Drama 1933 är den unge walesiska reportern Gareth J…
Nästa föreställning:
2020-04-27 kl 14:00

Vårt hus är ditt hus

I Torghuset finns lokaler att hyra till de flesta ändamål - konferens, bröllop och fest, föreläsningar, små och stora möten. Du kan ta med dina kompisar och se en film. Eller så bokar du en kickoff med jobbet och kombinerar med egen biovisning.  I det här huset finns massor av möjligheter att hitta på roliga och viktiga saker tillsammans med andra. Välkommen till Torghuset!

Biokalas

Nu kan alla barn och ungdomar ha sina kalas i Torghuset och fira med popcorn och film i biosalongen tillsammans med kompisarna! Bjud in till kalas (max 20 barn) och ni får tillgång till lokal där ni kan duka fram ert medhavda fika. En stund senare öppnar biosalongen och alla barn får popcorn och Festis att avnjuta till filmen.

Läs mer 

Ha din fest här

Det bästa med vårt hus är att du har stora möjligheter att forma ditt evenemang själv. Oavsett om det är ett möte med din förening, en konferens med ditt företag eller ditt bröllop! Väljer du att hyra lokal av oss så kan du ta hjälp, tex med arrangemang av en konferens. Eller så arrangerar du din fest eller ditt event själv.

Boka konferens

Vi hjälper till med allt du kan tänkas behöva - mat, fika och alla teknikaliteter såsom projektor och dator. Vi skräddarsyr er konferens efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Läs mer

Bio och Mat

Passa på att gå ut och ta en bit mat med familj eller vänner innan du kommer till Torghuset och ser en film. Vi samarbetar med flera av restaurangerna i Smålandsstenar och på vår Facebooksida kan du vinna en middag genom att vara med och tävla. 

Läs mer