De åtta bergen

De åtta bergen handlar om vänskapen mellan två pojkar som så småningom växer upp till män, vad det innebär att bli vuxen och om den moderna människans längtan och sökande.

läs mer och köp biljetter

Transformers: Rise of the Beasts

"Transformers: Rise of the Beasts" tar med publiken på ett globalt 90-talsäventyr med Autobots och introducerar en helt ny sorts Transformer – Maximals – som blir deras allierade i den pågående striden på jorden.

läs mer och köp biljetter

Tandfen i trubbel

När Violetta misslyckas katastrofalt med sitt tandfe-prov, accepterar inte den kaxiga lilla fen resultatet och flyr istället in i människornas värld.

läs mer och köp biljetter

The Flash

The Flash är regisserad av Andy Muschietti (DET-filmerna, Mama) och Ezra Miller spelar Barry Allen i DCs första långfilm om superhjälten The Flash.

Läs mer och köp biljetter

Exklusiv chans – Metallica live

Som en av två biografer i Småland visar Torghuset i Smålandsstenar under två kvällar i augusti Metallicas M72 World Tour live från AT&T Stadium i Arlington, Texas USA.

läs mer och köp biljetter

Trasig hiss

Vår hiss är ur funktion och kommer inte gå att använda förrän i höst. Vi kan inte göra mer än att beklaga och lova att hjälpa er besökare så gott vi kan!

läs mer

Hjälp oss att bli ännu bättre

Vi behöver din hjälp att svara på några frågor om vår biograf. Klicka på knappen och kom direkt till undersökningen. Tack!

till undersökningen

André Rieu: Love is All Around

Köp biljetter redan nu till sensommarens stora musikupplevelse på bioduken. André Rieu bjuder in till konsert från hemstaden Maastricht.

läs mer och köp biljetter

Vårt hus är ditt hus

I Torghuset finns lokaler att hyra till de flesta ändamål - konferens, bröllop och fest, föreläsningar, små och stora möten. Du kan ta med dina kompisar och se en film. Eller så bokar du en kickoff med jobbet och kombinerar med egen biovisning.  I det här huset finns massor av möjligheter att hitta på roliga och viktiga saker tillsammans med andra. Välkommen till Torghuset!

Biokalas

Nu kan alla barn och ungdomar ha sina kalas i Torghuset och fira med popcorn och film i biosalongen tillsammans med kompisarna! Bjud in till kalas (max 20 barn) och ni får tillgång till lokal där ni kan duka fram ert medhavda fika. En stund senare öppnar biosalongen och alla barn får popcorn och Festis att avnjuta till filmen.

Läs mer 

Ha din fest här

Det bästa med vårt hus är att du har stora möjligheter att forma ditt evenemang själv. Oavsett om det är ett möte med din förening, en konferens med ditt företag eller ditt bröllop! Väljer du att hyra lokal av oss så kan du ta hjälp, tex med arrangemang av en konferens. Eller så arrangerar du din fest eller ditt event själv.

Boka konferens

Vi hjälper till med allt du kan tänkas behöva - mat, fika och alla teknikaliteter såsom projektor och dator. Vi skräddarsyr er konferens efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Läs mer

Bio och Mat

Passa på att gå ut och ta en bit mat med familj eller vänner innan du kommer till Torghuset och ser en film. Vi samarbetar med flera av restaurangerna i Smålandsstenar.

Läs mer