André Rieu – White Christmas

Vad vore en jul utan kungen av vals? Missa inte André Rieu och hans spektakulära konsert från sitt vinterpalats i Maastricht här på bioduken i Torghuset.

läs mer och köp biljetter

Min älskade sjökapten

Min älskade sjökapten är en rörande dramafilm om tidlös kärlek och förlåtelse av den i både Sverige och Finland folkkära regissören Klaus Härö.

läs mer och köp biljetter

Napoleon

Napoleon, med Oscar®belönade Joaquin Phoenix i huvudrollen, är ett spektakulärt actionepos som beskriver den franska kejsaren uppgång och fall.

läs mer och köp biljetter

Carola – 40 år sedan Främling

Under 2023 har Carola firat 40 år som artist med bland annat en utsåld konsert på Avicci Arena i Stockholm. Nu får alla möjlighet att se denna konsert på bio här i Torghuset.

Läs mer och köp biljetter

Nyårskonsert från Berlin

Inled nyårsfirandet med Berlinfirharmonikernas livesända nyårskonsert här i Torghuset.

läs mer och köp biljetter

Liveopera på bio

Årets operasäsong drar igång på Trettondedag jul med Verdis mästerverk Nabucco. Operan sänds live från Metropolitan i New York.

läs mer och köp biljetter

Skolavslutningsbio

Nu är det dags för skolavslutningsbio – Knyckertz & snutjakten.

läs mer och köp biljetter

Sound of Freedom

Sound of Freedom bygger på en sann historia om en amerikansk agent som ständigt sätter sitt liv på spel för att krossa traffickingligor specialiserade på barn.

läs mer och köp biljetter

Journey to Betlehem

Detta musikaliska juläventyr för hela familjen väver samman klassiska julmelodier med humor, tro och nya poplåtar för att berätta den största historien någonsin – den om Maria och Josef och Jesu födelse.

läs mer och köp biljetter

Vårt hus är ditt hus

I Torghuset finns lokaler att hyra till de flesta ändamål - konferens, bröllop och fest, föreläsningar, små och stora möten. Du kan ta med dina kompisar och se en film. Eller så bokar du en kickoff med jobbet och kombinerar med egen biovisning.  I det här huset finns massor av möjligheter att hitta på roliga och viktiga saker tillsammans med andra. Välkommen till Torghuset!

Biokalas

Nu kan alla barn och ungdomar ha sina kalas i Torghuset och fira med popcorn och film i biosalongen tillsammans med kompisarna! Bjud in till kalas (max 20 barn) och ni får tillgång till lokal där ni kan duka fram ert medhavda fika. En stund senare öppnar biosalongen och alla barn får popcorn och Festis att avnjuta till filmen.

Läs mer 

Ha din fest här

Det bästa med vårt hus är att du har stora möjligheter att forma ditt evenemang själv. Oavsett om det är ett möte med din förening, en konferens med ditt företag eller ditt bröllop! Väljer du att hyra lokal av oss så kan du ta hjälp, tex med arrangemang av en konferens. Eller så arrangerar du din fest eller ditt event själv.

Boka konferens

Vi hjälper till med allt du kan tänkas behöva - mat, fika och alla teknikaliteter såsom projektor och dator. Vi skräddarsyr er konferens efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Läs mer

Bio och Mat

Passa på att gå ut och ta en bit mat med familj eller vänner innan du kommer till Torghuset och ser en film. Vi samarbetar med flera av restaurangerna i Smålandsstenar.

Läs mer