Jukeboxbio

Ta med familjen, dina nära vänner eller kanske några arbetskamrater och boka en alldeles egen biovisning. Ni får gott om utrymme i biografen.

läs mer

Stötta din biograf

Vi vill göra allt vi kan för att hålla vårt hus och biograf vid liv i dessa tider. Ett första steg i detta är en streamingtjänst med biofilmer som vi nu anslutit oss till och bjuder in er alla våra härliga biobesökare att nappa på.

läs mer

Jobbar du hemifrån?

Torghuset kan hjälpa dig. Låna ett rum av oss och jobba här istället för 295 kr om dagen. Vi har även bra och rymliga lokaler för utbildning av personalen.

 

läs mer

Information om nya coronaviruset

Vi följer noggrant och löpande myndigheternas rekommendationer och uppdateringar angående det nya coronaviruset. 

läs mer

Vårt hus är ditt hus

I Torghuset finns lokaler att hyra till de flesta ändamål - konferens, bröllop och fest, föreläsningar, små och stora möten. Du kan ta med dina kompisar och se en film. Eller så bokar du en kickoff med jobbet och kombinerar med egen biovisning.  I det här huset finns massor av möjligheter att hitta på roliga och viktiga saker tillsammans med andra. Välkommen till Torghuset!

Biokalas

Nu kan alla barn och ungdomar ha sina kalas i Torghuset och fira med popcorn och film i biosalongen tillsammans med kompisarna! Bjud in till kalas (max 20 barn) och ni får tillgång till lokal där ni kan duka fram ert medhavda fika. En stund senare öppnar biosalongen och alla barn får popcorn och Festis att avnjuta till filmen.

Läs mer 

Ha din fest här

Det bästa med vårt hus är att du har stora möjligheter att forma ditt evenemang själv. Oavsett om det är ett möte med din förening, en konferens med ditt företag eller ditt bröllop! Väljer du att hyra lokal av oss så kan du ta hjälp, tex med arrangemang av en konferens. Eller så arrangerar du din fest eller ditt event själv.

Boka konferens

Vi hjälper till med allt du kan tänkas behöva - mat, fika och alla teknikaliteter såsom projektor och dator. Vi skräddarsyr er konferens efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Läs mer

Bio och Mat

Passa på att gå ut och ta en bit mat med familj eller vänner innan du kommer till Torghuset och ser en film. Vi samarbetar med flera av restaurangerna i Smålandsstenar och på vår Facebooksida kan du vinna en middag genom att vara med och tävla. 

Läs mer