Nu måste du visa covidpass

Från och med den 25 december 2021 måste alla våra biogäster visa upp vaccinationsbevis (covidpass) vid inträde till bion.

läs mer

Rigoletto live från New York

Nästa opera på tur att livesändas från Metropolitan i New York är Bartlett Shers nyskapande uppsättning av Verdis mästerverk Rigoletto.

läs mer och köp biljetter

Spider-Man: No Way Home

För första gången i filmhistorien får vi följa allas vår favorithjälte Spider-Man utan sin mask, och hur han inte längre kan separera sitt normala liv från riskerna med att vara en superhjälte.

läs mer och köp biljetter

Spencer

Året är 1991 och det är dags för ännu en julhelg med kungafamiljen. Dianas äktenskap med Charles är mycket pressat; han ses allt oftare med Camilla Parker-Bowles, samtidigt som hon fortsatt har tvingats spela rollen som den perfekta hustrun.

Läs mer

Pelle Kanin 2: På rymmen

I Pelle Kanin 2: På rymmen är det älskvärda busfröet tillbaka. Bea, Thomas och kaninerna har skapat en fungerande familj, men hur mycket Pelle än försöker kan han inte bli kvitt sitt rykte som bråkstake.

Läs mer

Aja baja, Alfons Åberg

Böckerna om Alfons Åberg har kommit till liv i ett sprillans nytt filmpaket: Raska på Alfons Åberg, Aja baja, Alfons Åberg och Vad sa pappa Åberg?

Läs mer

Bamse och vulkanön

Just som allt verkar vara lugnt och skönt hemma hos Bamse och hans vänner kommer ett nödanrop från Skalmans gamla forskarkollega, biologen Beanka, som mystiskt verkar ha försvunnit på en forskningsresa.

Läs mer och köp biljetter

Ur spår

UR SPÅR är en varm komedi om ett syskonpar som har helt olika utmaningar i livet, men som har en sak gemensamt, de ska ta sig an Vasaloppet.

läs mer och köp biljetter

Parallella mödrar

Förstföderskorna Janis och Ana har två saker gemensamt: båda är singlar vars graviditeter var oplanerade. De känner inte varandra men hamnar i samma sal på sjukhuset. Janis som är mitt uppe i livet ångrar ingenting och ser fram mot barnets ankomst, tonåriga Ana är rädd och osäker men vill inte behöva förlita sig på sina upptagna föräldrars hjälp.

läs mer och köp biljetter

Monsterfamiljen: Ingen är perfekt

Familjen Wishbone kan tyckas vara väldigt vanliga, men på ett sätt är de helt unika - de kan lika snabbt som oväntat förvandlas till monster!

läs mer och köp biljetter

Marry Me

Kat Valdez är ena halvan av musikvärldens sexigaste, mest explosiva kändispar, och den nya och heta superstjärnan Bastian är den andra halvan. Samtidigt som Kat och Bastians oundvikliga hitsingel "Marry Me" klättrar på hitlistorna, är de på väg att gifta sig inför en publik av hängivna fans i en ceremoni som ska streamas live över flera plattformar.

läs mer och köp biljetter

Uncharted

UNCHARTED är baserat på det bästsäljande och kritikerrosade tv-spelet med samma namn. I filmen får vi följa unge och gatusmarte Nathan Drake (Tom Holland) som försöker hitta en gömd skatt tillsammans med sin partner Victor "Sully" Sullivan (Mark Wahlberg).

läs mer och köp biljetter

BIOPASSET

Med BIOPASSET får du tio fantastiska bioupplevelser hos oss i Torghuset till halva priset. Biopasset kostar 149 kronor och du köper det på biopasset.se.

Läs mer

Succén kommer tillbaka

I september 2022 kommer Krister Classon och hans band tillbaka för ännu en Beatleskonsert. Nu har vi släppt biljetterna!

läs mer och köp biljetter

Vi tar emot Västbokortet

Hos oss kan du betala med Västbokortet.

Läs mer

Vårt hus är ditt hus

I Torghuset finns lokaler att hyra till de flesta ändamål - konferens, bröllop och fest, föreläsningar, små och stora möten. Du kan ta med dina kompisar och se en film. Eller så bokar du en kickoff med jobbet och kombinerar med egen biovisning.  I det här huset finns massor av möjligheter att hitta på roliga och viktiga saker tillsammans med andra. Välkommen till Torghuset!

Biokalas

Nu kan alla barn och ungdomar ha sina kalas i Torghuset och fira med popcorn och film i biosalongen tillsammans med kompisarna! Bjud in till kalas (max 20 barn) och ni får tillgång till lokal där ni kan duka fram ert medhavda fika. En stund senare öppnar biosalongen och alla barn får popcorn och Festis att avnjuta till filmen.

Läs mer 

Ha din fest här

Det bästa med vårt hus är att du har stora möjligheter att forma ditt evenemang själv. Oavsett om det är ett möte med din förening, en konferens med ditt företag eller ditt bröllop! Väljer du att hyra lokal av oss så kan du ta hjälp, tex med arrangemang av en konferens. Eller så arrangerar du din fest eller ditt event själv.

Boka konferens

Vi hjälper till med allt du kan tänkas behöva - mat, fika och alla teknikaliteter såsom projektor och dator. Vi skräddarsyr er konferens efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Läs mer

Bio och Mat

Passa på att gå ut och ta en bit mat med familj eller vänner innan du kommer till Torghuset och ser en film. Vi samarbetar med flera av restaurangerna i Smålandsstenar och på vår Facebooksida kan du vinna en middag genom att vara med och tävla. 

Läs mer