Hilma

Hilma är den storslagna berättelsen om svenska konstnären Hilma af Klint som likt Vincent van Gogh slog igenom stort först efter sin död, och idag är en internationell superstjärna.

läs mer och köp biljetter

André Rieu i Dublin

Starta det nya året med André Rieu i Dublin! En festlig konsert med André och hans Johann Strauss Orchestra.

läs mer och köp biljetter

Vinn tomtesäcken

Handla för 500 kronor hos oss och du har chans att vinna tomtesäcken. Välkommen in!

välkommen till oss

Avatar: The Way of Water

Mer än tio år efter händelserna i den första filmen berättar "Avatar The Way of Water" historien om familjen Sully, problemen som följer dem, allt de gör för att leva i säkerhet, slagen de utkämpar för att hålla sig levande och tragedierna de måste utstå.

läs mer och köp biljetter

Länge leve Bonusfamiljen

Hur länge ska man kämpa för sitt äktenskap och kan man förlåta otrohet? Lisa och Patrik har lappat ihop sitt äktenskap efter Patriks otrohet ett år tidigare när ett brev från tingsrätten dimper ner ...

läs mer och köp biljetter

She Said

Tvåfaldigt Oscar®-nominerade Carey Mulligan och Zoe Kazan spelar huvudrollerna som New York Times-reportern Megan Twohey och Jodi Kantor, som tillsammans släppte en av en hel generations viktigaste nyheter - en story som hjälpte till att föra #Metoo- rörelsen framåt.

läs mer och köp biljetter

Terrifier 2

Någonting väcker den ökände mordiske Art the Clown till liv igen, och strax terroriseras och dödas invånarna i Miles Country på de mest häpnadsväckande och grymma sätt.

läs mer och köp biljetter

Teaterklassiker på bio

Från Londons East End kommer julsagornas julsaga. Se Charles Dickens A Christmas Carol: A Ghost Story här i Torghuset.

Läs mer

Operan Fedora live på bio

För första gången på 25 år sätts Giodanos spännande och hjärtskärande opera Fedora upp på Met. Se den live på bioduken i Smålandsstenar den 14 januari.

läs mer och köp biljetter

Vårt hus är ditt hus

I Torghuset finns lokaler att hyra till de flesta ändamål - konferens, bröllop och fest, föreläsningar, små och stora möten. Du kan ta med dina kompisar och se en film. Eller så bokar du en kickoff med jobbet och kombinerar med egen biovisning.  I det här huset finns massor av möjligheter att hitta på roliga och viktiga saker tillsammans med andra. Välkommen till Torghuset!

Biokalas

Nu kan alla barn och ungdomar ha sina kalas i Torghuset och fira med popcorn och film i biosalongen tillsammans med kompisarna! Bjud in till kalas (max 20 barn) och ni får tillgång till lokal där ni kan duka fram ert medhavda fika. En stund senare öppnar biosalongen och alla barn får popcorn och Festis att avnjuta till filmen.

Läs mer 

Ha din fest här

Det bästa med vårt hus är att du har stora möjligheter att forma ditt evenemang själv. Oavsett om det är ett möte med din förening, en konferens med ditt företag eller ditt bröllop! Väljer du att hyra lokal av oss så kan du ta hjälp, tex med arrangemang av en konferens. Eller så arrangerar du din fest eller ditt event själv.

Boka konferens

Vi hjälper till med allt du kan tänkas behöva - mat, fika och alla teknikaliteter såsom projektor och dator. Vi skräddarsyr er konferens efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Läs mer

Bio och Mat

Passa på att gå ut och ta en bit mat med familj eller vänner innan du kommer till Torghuset och ser en film. Vi samarbetar med flera av restaurangerna i Smålandsstenar.

Läs mer