Sportlovsdisco

Välkomna till disco för åk 4–6 här i Torghuset. Vi söker även föräldrar som kan tänka sig att hjälpa till under kvällen.

läs mer

Boy From Heaven

Tarik Saleh (The Nile Hilton Incident) är tillbaka med en politisk thriller med Fares Fares i en av nyckelrollerna. 

läs mer och köp biljetter

A Man Called Otto

Tom Hanks spelar huvudrollen i A Man Called Otto, den amerikanska versionen av den svenska bok- och filmsuccén En man som heter Ove.

läs mer och köp biljetter

Holy Spider

Filmen är baserad på den verkliga "Spider killer", Saeed Hanaei, som brutalt mördade 16 kvinnor mellan 2000 och 2001. Den prisade regissören Ali Abbasi levererar en nervig thriller och en hård anklagelse mot ett samhälle där grov orättvisa är en del av vardagen.

läs mer och köp biljetter

En dag kommer allt ...

En dag kommer allt det här bli ditt är en berättelse om familj och ett arv som ingen vill ha.

läs mer och köp biljetter

I Wanna Dance With Somebody

I Wanna Dance with Somebody handlar om musikikonen Whitney Houston. Naomi Ackie spelar Houston i denna biografiska musikal baserad på sångerskans storartade liv och musik.

läs mer och köp biljetter

Vårt hus är ditt hus

I Torghuset finns lokaler att hyra till de flesta ändamål - konferens, bröllop och fest, föreläsningar, små och stora möten. Du kan ta med dina kompisar och se en film. Eller så bokar du en kickoff med jobbet och kombinerar med egen biovisning.  I det här huset finns massor av möjligheter att hitta på roliga och viktiga saker tillsammans med andra. Välkommen till Torghuset!

Biokalas

Nu kan alla barn och ungdomar ha sina kalas i Torghuset och fira med popcorn och film i biosalongen tillsammans med kompisarna! Bjud in till kalas (max 20 barn) och ni får tillgång till lokal där ni kan duka fram ert medhavda fika. En stund senare öppnar biosalongen och alla barn får popcorn och Festis att avnjuta till filmen.

Läs mer 

Ha din fest här

Det bästa med vårt hus är att du har stora möjligheter att forma ditt evenemang själv. Oavsett om det är ett möte med din förening, en konferens med ditt företag eller ditt bröllop! Väljer du att hyra lokal av oss så kan du ta hjälp, tex med arrangemang av en konferens. Eller så arrangerar du din fest eller ditt event själv.

Boka konferens

Vi hjälper till med allt du kan tänkas behöva - mat, fika och alla teknikaliteter såsom projektor och dator. Vi skräddarsyr er konferens efter era önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er.

Läs mer

Bio och Mat

Passa på att gå ut och ta en bit mat med familj eller vänner innan du kommer till Torghuset och ser en film. Vi samarbetar med flera av restaurangerna i Smålandsstenar.

Läs mer